Basketbal op high school in Amerika

league haalbaar voor een basketballer. De topsport begint al op high school. In de winter begint het seizoen en iedereen heeft hetzelfde doel: Gezien worden door een college. 

Golf op high school in Amerika

In Nederland wordt er golf gespeeld, maar misschien weet je niet dat in Amerika Golf een enorme sport is. Er zijn in het hele land meer dan 17.000 golfbanen! Golf legendes zoals Tiger Woods en Jack Nicklaus zijn allemaal ook begonnen op high school.

Honkbal op high school in Amerika

e sporten in Amerika. Totaal hebben 22 Nederlanders in de hoogste league (MLB) gespeeld. Dit bereik je natuurlijk niet zomaar, en als je in Nederland woont zal die kans alleen maar kleiner zijn.

Tennis op high school in Amerika

Misschien zie je dit niet aankomen, maar Tennis valt onder 1 van de grootste sporten van Amerika. Waar het hier heel stil is tijdens het spel, wordt er in Amerika in elke hoek van het stadion gejuicht en geschreeuwd door de fans. 63 % van de tennis atleten in Amerika komen niet uit Amerika.

Voetbal op high school in Amerika

We weten allemaal dat voetbal de grootste sport is in Nederland, en zelfs de wereld. In Amerika is de sport nu super snel aan het groeien, voornamelijk door het vrouwenelftal wat het onwijs goed doet. 

Volleybal op high school in Amerika

Ook volleybal wordt op hoog niveau gespeeld. Top wedstrijden worden zelfs op nationale tv uitgezonden, en de sportzalen zitten bomvol. De ambiance is niet te omschrijven. Samen met je schoolteam strijd je tegen andere scholen. Soms heb je wel 2 tot 3 wedstrijden per week.

Over ons

Over ons Onze missie De missie van 365 Exchange is om jou te helpen deze droom waar te maken!  Wij helpen jonge studenten om minimaal een jaar op een high school in de Verenigde Staten te studeren. Het Amerikaanse schoolsysteem is heel anders dan in Europa. Studie en bijvoorbeeld sport worden gecombineerd en de competitie […]