Volleyball at high school in America

Ook volleybal wordt op hoog niveau gespeeld. Top wedstrijden worden zelfs op nationale tv uitgezonden, en de sportzalen zitten bomvol. De ambiance is niet te omschrijven. Samen met je schoolteam strijd je tegen andere scholen. Soms heb je wel 2 tot 3 wedstrijden per week.

Tennis at high school in America

Misschien zie je dit niet aankomen, maar Tennis valt onder 1 van de grootste sporten van Amerika. Waar het hier heel stil is tijdens het spel, wordt er in Amerika in elke hoek van het stadion gejuicht en geschreeuwd door de fans. 63 % van de tennis atleten in Amerika komen niet uit Amerika.

Soccer at high school in America

We weten allemaal dat voetbal de grootste sport is in Nederland, en zelfs de wereld. In Amerika is de sport nu super snel aan het groeien, voornamelijk door het vrouwenelftal wat het onwijs goed doet. 

Golf at high school in America

In Nederland wordt er golf gespeeld, maar misschien weet je niet dat in Amerika Golf een enorme sport is. Er zijn in het hele land meer dan 17.000 golfbanen! Golf legendes zoals Tiger Woods en Jack Nicklaus zijn allemaal ook begonnen op high school.

Baseball at high school in America

e sporten in Amerika. Totaal hebben 22 Nederlanders in de hoogste league (MLB) gespeeld. Dit bereik je natuurlijk niet zomaar, en als je in Nederland woont zal die kans alleen maar kleiner zijn.

American Football at high school in America

365 Exchange | American Football in Amerika

American football is without any doubt the greatest sport in America. Every year in August, the season kicks off and you compete with your classmates to become the best school in the state.

About us

About us Our mission The mission of 365 Exchange is to help you make this dream come true!  We help young students to spend at least a year at a high school in the United States to study. The American school system is very different from Europe. For example: study and sports are combined and […]