We weten allemaal dat voetbal de grootste sport is in Nederland, en zelfs in de wereld. In Amerika is de sport nu super snel aan het groeien, voornamelijk door het vrouwenelftal wat het onwijs goed doet. 

Er is zoveel voetbaltalent in Nederland dat het heel lastig is om gezien te worden. Als jij dromen hebt om als een prof te leven, is dit misschien wel de oplossing voor jou. Het voetbalniveau in Amerika ligt een stuk lager. Wat betekent dit voor jou? Veel meer kans om gezien te worden door een top college of university. Je speelt niet meer voor een club maar voor een school. Je reist het hele land door om het op te nemen tegen andere scholen. 

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privé high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald wordt (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. Er zijn zelfs wedstrijden waar er 40,000 fans aanwezig zijn.

Na college heb je ook nog eens kans om gekozen te worden door een MLS team. Elk jaar is er een ‘’Draft’’ waarbij teams om de beurt een speler mogen kiezen van een college of university. 

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.