Misschien zie je dit niet aankomen, maar Tennis valt onder 1 van de grootste sporten van Amerika. Tennis wordt in de lente gespeeld op scholen. In Amerika is de tennis ambiance heel anders dan in Nederland. Waar het hier heel stil is tijdens het spel, wordt er in Amerika in elke hoek van het stadion gejuicht en geschreeuwd door de fans. 63 % van de tennis atleten in Amerika komen niet uit Amerika.

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privé high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald wordt (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. Er zijn zelfs wedstrijden waar er 1,000 fans aanwezig zijn.

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.