Honkbal is één van de grootste sporten in Amerika. In totaal hebben 22 Nederlanders in de hoogste league (MLB) gespeeld. Dit bereik je natuurlijk niet zomaar en als je in Nederland woont zal die kans alleen maar kleiner zijn.

Ben jij de volgende Xander Bogaerts? 

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privé high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald wordt (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. Er zijn zelfs wedstrijden waar er 40,000 fans aanwezig zijn.

Na college heb je ook nog eens kans om gekozen te worden door een MLB team. Elk jaar is er een ‘’Draft’’ waarbij teams om de beurt een speler mogen kiezen van een college of university. Ongeveer 20% van de atleten wordt gekozen.

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.