In Nederland wordt er golf gespeeld, maar misschien weet je niet dat in Amerika Golf een enorme sport is. Er zijn in het hele land meer dan 17.000 golfbanen! Golf legendes zoals Tiger Woods en Jack Nicklaus zijn allemaal ook begonnen op high school. Ook een groot verschil met Nederland is dat we in Nederland individueel strijden. In Amerika speel je samen met de topgolfers van je school tegen andere scholen in het land.

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privĂ© high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald wordt (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. 

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.