Iedereen kent de NBA. Het is de hoogste league haalbaar voor een basketballer. De topsport begint al op high school. In de winter begint het seizoen en iedereen heeft hetzelfde doel; gezien worden door een college. 

365 Exchange werkt samen met top basketbal programma’s. 1 van de scholen waarmee gewerkt wordt speelt zelfs tegen de zoon van Lebron James.

Zit Lebron James straks naar jou te kijken?

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privé high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald word (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. Er zijn zelfs wedstrijden waar er 75,000 fans aanwezig zijn.

Na college heb je ook nog eens kans om gekozen te worden door een NBA team. Elk jaar is er een ‘’Draft’’ waarbij teams om de beurt een speler mogen kiezen van een college of university. Elk jaar worden er 60 spelers gekozen.

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.