American Football is zonder twijfel de grootste sport in Amerika. Elk jaar in augustus trapt het seizoen af en strijd je samen met je klasgenoten om de beste school in de staat te worden. Ondanks dat American Football een vrij kleine sport is in Nederland produceren wij toch ongelofelijk veel talent. Zo speelden Geraldo Boldewijn en Ricky Tjong A Tjoe beiden bij de Amsterdam Panthers en zijn ze vanuit high school doorgestroomd tot uiteindelijk de NFL. Nu zijn er nieuwe talenten die Nederland op de kaart zetten. Tyron Vrede speelt in de CFL, Thomas Odukoya maakt zich klaar voor de NFL draft en zijn er jongens zoals Edyon Batta, Jasper Djouma en Jairo Faverus die dezelfde droom hebben.

Ben jij de volgende die de stap gaat maken?

365 Exchange helpt de beste spelers en speelsters van Nederland naar Amerika om daar op een hoog aangeschreven privé high school te sporten en studeren. Als je goed je best doet op het veld en in de klas heb je kans om gescout te worden door een College of University. Naast het studeren, wat volledig voor je betaald wordt (Een schooljaar op een Division 1 college kost al gauw $40,000 per jaar!) train/speel je alsof je een prof bent. Er zijn zelfs wedstrijden waar er 100,000 fans aanwezig zijn.

Na college heb je ook nog eens kans om gekozen te worden door een NFL team. Elk jaar is er een ‘’Draft’’ waarbij teams om de beurt een speler mogen kiezen van een college of university. Elk jaar worden er 259 spelers gekozen.

Wij van 365 Exchange hebben nauw contact met de scholen om zo te kijken waar je perfecte match zit. We beoordelen je op zowel sportief als academisch gebied.